Helaas door de coronavirus tot 1 september GEEN wandeltochten

Welkom op onze web-site.

logo

De Trochsetters is een wandelvereniging te Drachten.
Iedereen die van wandelen houdt kan wandelen met de Trochsetters. Onze vereniging heeft ruim 50 leden.

Als vereniging organiseren we zelf 2 tochten per jaar, iedereen is dan vrij om aan deze tocht deel te nemen, ook wanneer u geen lid bent van de vereniging.

In de zomerperiode gaan we met een bus naar andere wandeltochten elders in de noordelijke provincies. Er is daar dan gelegenheid om 15, 10 of 5 km te wandelen. Wie graag met een groep meewandelt kan zich aansluiten bij de groep. Wie liever zelf wandelt kan met de bus meerijden naar de startlocatie. Na de tocht is er gelegenheid om wat te drinken, daarna gaan we weer met de bus naar Drachten. Zo doen we als vereniging 12 keer met een tocht mee, het programma wordt in overleg met de leden samengesteld. We proberen de contributie zo laag mogelijk te houden, zodat dat geen belemmering hoeft te zijn om lid te worden van onze vereniging.

Deze site wordt regelmatig aangepast. Kijk dus goed naar de starttijden van onze tochten. Ook staan er vaak verslagen en foto's van de reeds gelopen tochten.

Wij wensen u veel plezier bij "WV de Trochsetters"

Coronavirus!!!

Zoals iedereen vandaag in het nieuws heeft kunnen horen, grijpt het coronavirus ook in Nederland snel om zich heen.
De regering en het RIVM hebben daarom strengere maatregelen genomen. Evenementen met meer dan 100 deelnemers zijn in ieder geval de hele maand maart verboden!

Dit betekend voor ons dat de wandeltocht van 28 maart in Gasselte helaas NIET doorgaat. Wij zullen onze leden zo spoedig mogelijk informeren.

Hartelijke groeten, het bestuur.

Ook onze eigen tocht op 25 april gaat NIET door. Lees hier voor meer info.

cheque van Hart In Friesland Kringloop winkel klik voor meer info

   
© deComVlugt